Pelajar Ijazah Sarjana Muda (Degree) di UPM :)



11/08/2017; 12.35 pm







Assalamualaikum hi semua, left less than a month for you guys nak daftar degree dekat UPM kan? So here I share some important post from previous entry waktu jadi admin blog kolej 16, UPM (kenangan sangat bila taip cenggini hahahahah) yang penting kena credit diri sendiri dan farah liyana dan shaf sebab rajin juga update entry yang sangat bermanfaat untuk adikadik yang baru nak daftar!♥  (we know the curiosity level of adikadik semua, so no worries okay) 








1) Macam mana nak ke kolej serumpun (kolej 12, 14, 16), UPM?
              Klik --- > SINI < ---<--- nbsp="" p="">
(this entry credit to farah liyana for her effort siap lukis college plan guna paint software gigih tak gigih seorang farah ni, hihik the struggle is real )








2) Macam mana suasana orientasi kolej dan universiti untuk UPM?
              Klik --- >SINI < ---<--- nbsp="" p="">
(this entry credit to shaf for her amazing pictures dalam entry tu, tehee)








3) Ikrar angkat sumpah universiti, UPM?
             Klik --- > SINI  < ---<--- nbsp="" p="">
(this one, memang struggle betul sebab update this entry waktu cuti semester, and baju pula dekat stor kolej. So I decided to use my mom and daddy's clothes instead hahaha, good job dear self!)








4) Kolej Serumpun macam mana rupenye?
             Klik --- > SINI  <--- ---="" nbsp="" p="">


(ini beshe beshe je, my own entry so macam dah berkurun.)









Any questions berkaitan UPM? Boleh tanya kite hihihi saya sedia menjawab segala pertanyaan adikadik. That's all for today entry! See yaaa , Take care, jaga hati      












COPYRIGHT @ATHRH-LANI, ALL RIGHTs RESERVED